Click here to Shopping at

Wednesday, November 30, 2011

MyPhD scholarship...ade bpe e lagi nih??

cepat2... ade bape har jer lagi nak kene setle evrything within 14days from offer letter, offer letter hari tu 23 Nov...huhu...

so hari ni nak g Bank Islam, nk wat buku bank...then nk gi lembaga hasil pulak nk mati setem....


the problem is....kat mana lokasinya tuh???? kalo kat KTN, aku tau la.. ni area Balakong, Seri Kembangan ni kat mana la pulak lokasinya nih????


Tu la, my hubby xkasi balik lagi semalam, should be kami balik KTN on Selasa hari tuh dah sb nk setle sume ni, skali pak cik shidin ckp....

"ma, xyah balik dulu la.balik skali ngan papa, hujung mgu nt ek...papa risau la, mama batuk teruk tu..cm ner nk driving???"

emm.. actually xde la batuk teruk sgt pun...hihi.. tp dah laki ckp cmtu, ikut saja la kan.... sayang laki la katakan... 
uisshhh sapa la x sayang laki kan....hehehe....


ok, la nk setel bebudak tu then nk g cari bank islam n lembaga hasil pulak.. doakan saya leh setle sume ni hari ni, then esk leh pos terus ke KPT...insyaAllah..

2 comments:

  1. semoga semuanya dipermudahkan.amin

    ReplyDelete
  2. insyaAllah kak ida....btw,xsabar nk tggu u dtg ump nih..hehe

    ReplyDelete

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers