Click here to Shopping at

Thursday, March 31, 2011

My Heroes Dialog The Series: Birthday Papa

Sempena birthday papa ni, mama bersembang ngn si abang...

Situasi 1: Sehari sebelum birthday papa...

"abang, esk birthday papa..nak buat ape yer..."

"emm... (panjang benor fikirnya..) kita buat kek la ma.."

Kek???  dah la tgh2 mgu, papa pun kat KL, buat kek...malasnya la mama...tgk la hujung mgu ni kalo mama rajin yer...




 Situasi kedua : Selepas surprise deliver bouquet to papa....



"abang, meh tgk gmbr kt hp mama ni...ini la bunga n choclate yg mama hadiahkan kat sempena birthday papa tau..."    

mama excited bercerita ngn dia sambil tunjukkan gmbr kt hp pd abang...tp...huhu...

"mama, mana lelaki bole dapat bunga... bunga utk pompuan je la....."

"ye ker bunga tuk pompuan jer?"   mama saja mnguji si abang

"iyer.... bunga tuk pompuan saja!!"   

"dah tu, mama dah kasi papa cm ner??"     mama mnguji lagi..hihi....

"emm.. xtau la.."    dia malas layan la tu.....


hahahaha...... ntah ape2 la si abang ni kan....ke mama yg ntah ape2 ni....


Wednesday, March 30, 2011

JJCS - Day 6 Ke Johor la pulak

Hari ke 6, kalo ikut planned kami akan gerak awal ke Johor sbb nk spend masa yg lama kt sana sempena ade kenduri esknya, kalo g sekejap xberbaloi la pulak... 

Jadi, cm biasa, saya kul 7 dh siap sume, prepare breakfast ape yg ade je la, maklum la nk tggal rumah kan...masak beria kan lmbt pulak...

Then kejut my heroes, malam td dh janji mama akn kejut awal sbb nk jln jauh, so xde masalah sgt la... siap2 awal, aku ajak hubby ke expo motherhood semula...hihi.. sbb xpuas hati malam td xsempat masukkan.. kononnya, planned asal, on de way ke Johor nk singgah Nilai 3, maklum la aku kan xpernah g sana...org ckp kt situ best shopping... tp kene pilih la samada g Expo tu kt Mid valley or g Nilai... setelah pikir2 aku nk g Mid Valley la, Nilai tu len kali leh g kan...

So jammed sana sini, kul 12 tghri br sampai, cm jauh benor je Mid Valley tu kan... orang punya la ramai... aku membeli ape pun, cuma nk tgk Duo Breast Pump Avent tu... dlm 1jam kt dlm tu, dgn tersepit sna sni, saya jumpa gak la booth Avent ni... uishhhh... mmg canggih dan best la pump dia, sbb tu harga dia pun best gak..ahaks...

Tapi kalo saya disiplin full bf, dlm 5-6 bulan balik modal la rege pump tu sbb xyah beli susu ank bulan2 kan.. pengalaman yg sudah2, +-RM300/bln spent tuk beli susu sorang ank tau, kalo sethn dh bper? Riban2 kan... Tu dr segi cost, dr segi khasiat, susu ibu kan the best, cuma susah sket la kan.... so berbaloi ajer kalosaya nk spend beli pump ni sebenarnya...

Satu lagi yg saya beria sgt nk tgk pump jenis ni sbb saya dpt contact kat mudah.com, ade org Melaka jual pump ni dgn kurang 1/2 harga dr harga kedai.. so nnt odw nk ke Johor, nk jumpa supplier ni nk tgk pump dia, sama x ngn yg kedai punya...

Then, dh penat bersesak2 kt situ, kami lepak mkn jap kat Pizza Hut..hihi.. dh lama in my list kan..so lepas la hajat my bby ni nk mkn pizza...jom tgk gmbr2

 ni br kt pintu masuk, manusia berlimpah2..hihi..

 orang dlm angin...kesian kene ketuk ngn adek n abang..

 kusyuk pilih menu, lapo sgt la tu...

 sementara tgu hidangan sampai..perasan x, kat blog saya ni hanya gmbr tgh tgu hidangan je kan, gmbr hidangannya slalu lupa snap gmbr, nmpk sgt pelahap, bila mknan sampai, terlupa nk snap gmbr...hahahha...

tapi adek lagi pelahap... hirup mushroom soup ke titisan terakhir...hihi...

Then, lepas mkn, bdk berdua ni tido sepanjng jln sampai la kami singgah Melaka, tgk breast pump.. mmg pump tu original punya from US, lengkap sume kecuali waranty, sbb org tu beli terus dr US, so waranty sana la..kakak dia stewardess, so kakak dia yg belikan dr sana...so no wonder la dia leh jual harga murah kan...
Then kami teru gerak ke Johor... cm-cm cerita, gelagat ank2 kami ni, sepanjang jalan kami have fun together... diorg boring sbb perjalanan lama sgt, jd cm2 aktiviti la..nyanyi cm2 lagu... seronok sgt...

Aroung 730 kami selamat sampai di Kg Melayu Majidee, Johor Bahru.... rumah mak tok hubby saya...

Malam ade lg aktiviti nya tetapi bersambung............... :p

Today is My Hubby Birthday...-Suprise Menjadi :)

Taraaa.....

 Ini la surprise yg mama buat special for luvly papa... special delivery hand bouquet and ferrero rocher..hihi..

Mama booking ni kat sini semalam barunyer... tp dh lama planned... xleh booking awal2 takut papa kene g meeting kat luar ker, kene outstation ker... company dia tu kan slalu bg adhoc order..

Mama chose time deliver antara kul 12noon-6pm, suspen gak bila papa ckp dia ade meeting kul 2pm, cm ner kalo org tu anto masa dia dlm meeting room kan..hehehe..maklum la mama kan first time buat2 delivery cm ni, xtau...

TAPI tadi...

Tgh2 mama lunch berpeluh2 pedas makan sambal belacan... hubby called, suara excited.... katanya..."thank you mama....luv u so much...berdebar2 papa masa received bunga tu, tertanya2 sape la pulak kat KL yg deliver kt dia ni kan"... boleh lak cmtu... perasan tul dia ni igt ade secret admire la tu... Papa, xde dh org len kt dunia ni yg admire papa selain mama tau... tapi ape2 pun, saya happy sgt... sbb service yg diberikan sgt panctual, 12 lebih skit my hubby dh received.. maybe dekat kot, florist shop tu ngn ofice my hubby ni...

Rupanya mu hubby dh kasi MMS sebelum called tu, mama tgh ceduk nasi xdgr sms masuk... tu la gmbr yg my hubby MMS dgn ucapan "Thx mama & my heroes.. Bdebar papa received bunga & ferrero rocher.. I luv u all.." we luv u too papa...

hehe.. kecoh kat kat ofice, my hubby terima bunga, maklum la biasa kan pompuan jer yg slalu terima bunga, ni kali lelaki, suami dan bapak org lak tu.. mmg la org tertanya2 sape yg bagikan..dh tau suami org, tentu2 la wife dia yg bg...ihiks.. w/pun jauh nun di Kuantan tau, bole ajer... sekrg kan serba di hujung jari...hik..hik..

Masa my hubby called td, kecoh2 dgr kt belakang tu, "bila lagi nk bukak choc tu..." dah agak dah mmg ramai yg nunggu nk choc tu, tp sorry la yer, saya amik packed 16pcs jer, so share2 la sorang satu dh la yer.. nk lebih2 beli sendri la pulak...

Anyway, alhamdulillah..semua berjalan lancar seperti yg dirancangkan... dan saya amat berpuashati ngn service florist shop tu, mudah nk order, payment pun easy, harga pun berpatutan, delivery pun tepat dan my hubby ckp, flower dia pun really fresh..packing pun cntk... sape2 nk buat suprise bole la try order kt sini gak..

Pa, mama happy when u happy... nt ade lagi satu suprise tau... dh suprise mane leh kasi tau kan...tunggu je la... tapi nnt mama kasi resit tuk claim semula ek..aci x?..hahahaha....

Today is My Hubby Birthday...

Happy Birthday Papa... so, u older than me till 11 Sept 2011..hihi... tu pun mau kira ke?? Makin bertambah usia papa, makin bertambah sayang mama pada papa tau...hihi...ayat pancing ni...huahahaha...

Mama ade buat supriseeeeeeeeeeeee kt papa, kita tgu dan lihat je la nnt... harap2 papa xmarah ngn suprise mama tu ek... Mama pun xsure jd ke x, harap2 jadi la.. maklum la mama kat Kuantan, Papa kat Selangor... jauh tu, agak susah la nk buat kan...Mama paling risau kalo papa xde kat ofissssssssss.... xpun papa tgh meeting masa tu, xtau jd cm ne nnt...

Tp ape2 pun, nnt mama nk papa amik gmbr tau, mama nk upload kat blog ni, maklum la ni first time ni mama buat cm ni... try and error cm tu la... hehehe... ape2 it so special for u my dear from Kuantan, with full of love from Mama & our heroes....

Sekali lagi, Mama wish u Happy Birthday, Semoga Papa sentiasa sihat walafiat, semakin hensem (tp jgn nk menggatal pulak k), semakin happy dengan mama dan anak2 kita, igt..ank kita dh nk tambah lagi sorang tau..so elaun makan kene up sket ye....hehehe....

Ok, sama2 kita tgk suprisenya nnt k....

Tuesday, March 29, 2011

JJCS - Day 5 Expo Motherhood

Assalamualaikum kawan2...

Day 5 is friday, hubby g kerja bwk kete, sbb sng nk g solat Jumaat, waktu solat, dia solat kt masjid sebelah umh Atok Bah ni jer, so dia confirm balik lunch kt umah, hati ini berbunga2 igt kan dia xmasuk ofis dah, sbb slalu hr jumaat, diorg ni pakat xmasuk ofis pas solat Jumaat, tp kebetulan la pulak jumaat hr tu ade meeting belah petang katanya...huhuhu... so mlm la br kami leh g jln2, hubby ckp nk bwk saya g Expo Motherhood kt Mid Valley, kebetulan pulak mmg nak survey Breast Pump Avent Duo Electric, kat Kuantan xde ooo... so alang g KL, ade lak expo ni sesuai sgt la kan.... 

Cm biasa, saya akn siapkan ank2 sebelum Margrib, so solat Marghrib je then terus kuar..tp ntah itu ini, kul 830pm br kuar umh...ht xsedap dh ni..takut xsempt... tp alhamdulillah sampai Mid valley tepat kul 9pm..so dlm ht igtkan expo tu tutup kul 10pm, rupa2 tutup kul 9pm... so tersgt2 frust la mama ketika ini.. mood sudah berubah... sbb terlmbt sket jer, xleh masuk dh... kene dtg esk pulak, kan dh jejas esok punya planning nk ke Johor... mmg sgt tensen masa ni...

Pastu g cr2 kedai Mother care kot2 ade pump tu, cuma nk survey tgk yg real punya jer, sbb slalu tgk kt internet jer kan.. nk tgk la betul2 punya... breast pump brand AVENT yg electric mmg susah org jual, lg2 kt Kuantan... xramai yg suka pakai kot.. tp saya sgt suka brand tersebut...hehehe
So, jln2 kt Mid Valley tu ade la jumpa kedai yg jual pump tu, tp yg Uno jer, xde yg Duo...so xpuas hati gak la... pastu, melayan amik gambar bebudak ni je la....mama xde dlm gmbr k, sbb mama muncung je masa ni..hihi....

 papa pun muka bengang, sbb xsempat masuk...huhu...

 adek penceria kami, tp asik kene marah gak sbb mama tgh hot kan..

 papa layan jer la, sbb nak cover mama yg hangin masa tu...hehehhe...sorry ye pa...

 abang bergmbr dpn kedai Toy'Us. Kat sini sgt byk kedai2 cartoon..so diorg tersgt la excited...tgk je la.. nk beli sorry la yer...hihi..

 budk bj merah yg sgt susah nk posing, gerammmmmmmm jer mama


Pastu, kami g JJ beli makan2 sket and diapers Adik Amirul ni then terus balik rumah....Mak tok lak g Bazar Larut Malam kt tepi The Mines tu, igtkn nk join gak sbb tiba2 teringin nk mkn nasi beriani la pulak malam2 ni..ntah ape2 jer kan... tp dh kuar, ktorg pusing balik...heheheh... aci x, nasib baik driver kt sebelah xmarah, sbb ngada2 kan.. pastu balik, terus tido sbb esk nk Johor mesti la kene bangun awal..........

T.E.N.S.E.N

Saya tensen ngn satu Pemaju Perumahan kat Kuantan ni, mas nk jual rumah mulut masing2 manis cm gula batu... bila kita dh beli rumah dia, buat kita cm batu jer, igt xde perasaan, ckp ikut sedap mulut jer... hampagas punya org... yang best satu bangsa ngn kita tu, xde adab langsung... kalo dia lum kawen, xtau la sape akan jd mangsa kawen ngn dia nnt... mulut longkang!!

Saya slalu nasihatkan ofismate, control emosi, kawal marah... be profesional, tapi ngn minah sorg ni + bos dia skali, xleh control dh marah ni, menyampah tul rasanya... mntk2 ni kali terakhir berurusan ngn dia, dia diorg terima balasan nya nnt... terus rumah2 yg dijual tu xlaku terus xpun staff dia tu kerja kt situ la sampai tua...xde peningkatan dlm kerja, kalo dh gitu gayanya kerja.... client dia, dia xrespek langsung, maybe client yg poket tebal2 jer diorg layan baik kot... pilih bulu hidung tul la diorg ni...

Kepada org berkenaan, saya doakan dia berubah (masih nk doakan yg baik2 ni), tp kalo xberubah jugak, teruskan amalan hampagas ni, alamaknya korang akn terima la padahnya, xskg, akn dtg..........

Dah, abis dah marah ni, nk gi solat la.... tata....

JJCS - Day 4 Pekena Nasi Arab

Assalamualaikum... lama benor xupdate blog ni, buzy benor seminggu ni, sgt tired...

Hari ke 4, xde aktiviti best pun, mmg mama set mind nk siapkan kerja mama, pg pas anto papa, kejap je ngdap laptop.. terus 2 raksasa ni bangun... so melyan diorg la pulak...

Then, ptg mama n 2heroes g amik papa kt ofis... dlm kete sementara menunggu papa turun, (papa pulak, jnji nk balik, tp xturun2.... hasilnya...)


no komen dah pasal budak ni.... ikut suke dia la kan...

Mlm tu kami xg jln jauh pun, cuma g makan Nasi Arab kt Seri Kembangan, 10minit je dr rumah Atok Bah...
Layan gambar je la... tp cm biasa, i am not good blogger yet, slalu lupa nk amik gmbr kedai hehehe.... kalo kami g mkn kt situ lagi, kami upload gmbr kedai k...

 jelingan papa yg sepet...huahahha.... abang minum banana shake....sedap...

 adek duk sebelah atok bah.... dlm bungkus tu, susu adek...hihi....

 men group... papa, abang, adek, atok... three generation...

 ladies groups... single, mother and granmother...

 ucu ar yg br blik kerja, terus diangkut bwk makan nasi arab, ucu ein masih lag kt tmpt kerja, so she not join us la...

 ucu ar minum air mix fruit shake...

 abang yg slalu menempel ngn ucu dia tu.... nyebok jer kaco ucu mkn, dia xnk mkn pun sbb dh mkn roti keping cicah pengat pisang, mama rajin ptg tu buat pengat pisang....hehehe...

ni dia, roti arab, bapok besor nyer...hehehe.... cicah ngn kacang foul or sambal kambing.. most of menu biasa la kambing jer la... nama pun kedai nasi arab kan... tp ade jugak ayam, yg special nya kambing la. so sape2 pengemar kambing mmg suker ler... saya bole la... tp lg suka ayam la kot... 
pastu satu2 menu dia, quantiti dia sgt2 byk, so kalo perut ayu cm saya ni bole kongsi 3 org mkn tuk satu order sorg mkn tu... w/pun mahal, tp byk.. so kami makan sume cuma order 2 nasi, 3 roti tuk 5 org dewasa makan... harga pun not bad, rasa pun alhamdulillah.. sedap... tmpt tu mmg jd sebutan pun bg sape2 yg duk sekitar seri kembangan or bekerja area situ... kedai bukak dr pagi hingga tgh mlm...

Wednesday, March 23, 2011

Cara Mengejutkan Amirul Bangun Tido Pagi2

Ini adalah rutin yg mama xsuka nk buat tau...susah tau nk ngejutkan diorg ni bgun tido... lebih2 lagi si adik, maklum la bdk bru 2 thun di suruh bgun se awal 7pagi... emmm.. bapak budak pun liat nk bangun, inikan pulak si kecik ni, tp nak wat cm ner, itulah rutin korang, bangun mandi sbelum ke taska... mama rimas kalo adik g taska xmandi...

ini antara aksi2 diorg bila mama kejutkan diorg suh bangun g sekolah....


 ni buat2 xdgr mama kejutkan diorg, tergolek sana, tergolek sini..


 Pastu bila mama dh kemas sume bantal2, diorg cr sesama diorg nk jadikan bantal peluk... kalo x adik pegi ke abang, abang lak yg akan ke adik....huhu...sabar jer...

Pagi td mama sempat recordkan video kejut adik... ni alhamdulillah dia xnangis, sbb mama ikut jer kerenah dia, biasanya mama xde masa nk ikut kerenah dia lama2, kejut skali dua, kalo xbangun gak, mama terus angkat bwk g bilik air...hik..hik..hik..padan muka adik...

video

sebelum record ni dh 5 minit spend time tuk kejutkan dia ni, tmbh ni lagi almost 20min habiskan masa diwaktu pagi tuk kejutkan diorg ni tau, tu lum cmpur liat nk gosok gigi, liat nk mandi lagi...setiap pagi mama gaduh ngn diorg ni tau....riuh jer umh mak tok pagi2...hehehe....

happy watching...

Ade Bdk Jatuh Balik Sekolah Semalam

Ade budak yg xdgr ckp mama jatuh, pastu luka lutut dia... kejadian ini berlaku akibat tdk mendengar ckp mama.. parked je kete dpn umh, lps amik diorg dr sekolah...mama penat2 ngangkat segala beg bwk masuk umh (beg mama dah 2, beg abang 1, beg adik 1).. boleh pulak si abang turun kete terus ke padang depan umh, si adik cm biasa terus ke kedai Cik Ani, sure xbawak duit nya, then sure Cik Ani akan kasi dia sebiji gula2.. ish.. buat malu mama je la dia ni... g kedai xbawak duit sokmo, dia igt kedai Che Da Na kt kg ker, leh amik sesuka hati...

Pastu adik terus balik, mama yg belum solat Asar, nk solat dulu br g bayar duit Cik Ani, seposen yg adik amik gula2 tu... xsempat mama solat si adik keluar semula ke kedai agaknya, mama malas dh ngejar dia sbb dh bukak tudung, xsempat solat lagi, si adik balik nangis2 dgn volume yg agak tinggi...

Padan muka jatuh kt jalan, luka lutut dia...

 masa ni mata pun dh bengkak sbb dah hmpir setengah jam menangis, mama dh abis cara pujuk, abis pujuk marah, then pujuk balik, then marah balik..last2 pasang cartoon br stop sekejap2..tp still nangis....

ni ha lukanya, xde la teruk sgt pun, ngada2 je lebih...

dengarkan suara yg amat membingitkan telinga anda... ni hanya beberapa minit berbanding yg sebenar hampir 1jam kot dia nangis ngn piching yg tinggi tul... tensen mama...

video

Last2 mama tinggal jer dia nangis sorang2, mama g masak kat dapur..sbb xtau nk pujuk cm ner lagi.. dh call papa, kasi dia ckp ngn papa, lagi la dia sedih, lagi la dia nangis.... gggrrrrr.....

sabar jer ler....

Nak Edit Gambar Dgn Mudah

Hari ni nak share something pasal nk edit gambar dgn mudah... Mungkin bagi yg teror IT xde masalah tuk explore sume ni, tp bagi saya ia baru dijumpai..so nk share ngn org yg belum tau...hehehe

Biasanya saya suka guna photo editor Picnik, tuk edit gmbr, sbb saya kurang mahir menggunakan paint... Kelemahan Piknic ni ialah ianya online, so kene ade ade internet br leh edit... so semalam dua sahabat baik saya ni, Dayah dan Atiqah ni dah kasi tau saya ade photo editor yg bole free download dan ia x membebankan memori pc kita..hehe... photo editor nya ialah photoscape mungkin ramai yg dah tahu, tp saya percaya, masih ade yg belum tahu, so boleh la klik situ then download jer software dia...

Jadi anda bole edit gmbr ngn cepat pada bila2 masa saja....Anyway tQ very much to my fren Atiqah & Dayah...


Selamat mengedit gambar sume yer...

JJCS - Day 3 Part 2-IKEA

hehe.. punya la byk nk citer sampai ade part 2 kan.... xde la byk citer cuma byk gambr jer...

Ok sambung Day 3 ni, sampai IKEA kul 730pm, kami g makan then gilir2 solat...surau ngn tmpt mkn kan sebelah2 jer, so sng la nk parked bdk2 ni...

adik kene kejut tido masa sampai td, so dia still moody ler ni.. cmpur lak, lum sht sgt lg...

abang menahan sabar, nk ajak papa g main kt mainan byk2 tu... suh mkn pun xselera dah...

adik berlari sana, berlari sini.. risau sgt mama, dh la si abgn pernah hilang kat IKEA ni dulu2... takut la repeat ngn adik lak.. papa g solat, penat mama kejar adik.. last2 mama ternmpk kertas dan pencil yg disediakan utk comment IKEA, so mama kasi adik, lps tu br la dia duk diam sket, mcm2 mama suh dia lukis.. w/pun ntah ape2 yg penting dia xberlari2 lagi... br la mama leh duduk dan mkn...

Papa br nk menikmati mkn nya, td dia g solat...tu meal meat ball with black pepper sos and french fries

Abang pun asik melukis, berlumba2 ngn adik dia...hihi.. menjadi x taktik mama nk suh diorg ni duk diam...

sibuk abang nk tunjuk lukisan dia kt papa...

adik pun ape lagi, nk tunjuk gak la.... persaingan hebat kan...hehehe

adik teruskan melukis....

bila dia sedar mama snap gmbr dia , terus dia ckp "ma, nk engok.." nk tgk gmbr dia yg mama snap ni la..

ni guna hp papa, cntik sket la gmbr ni, tmbah lak org yg kt tgh tu cntik kan....hehehe....

Pas makan, kami pusing cpt show are tu, then sampai la ke area mainan2 sume ni...maklumla dh nk tutup IKEA ni, nnt kalo xsempat main, ngamuk lak si abng tu nnt kan..

mama penat wei... duduk ajer w/pun kusi tu tuk bdk2 jer...hehehe

mama join skali si Amirul ni main...

Meriah kan tmpt mainan dia ni, ni sbb cuti sekolah so diorg open byk la kot...

ni adik ke mama yg lebih2 ni...kui..kui..kui..

Pastu announcement IKEA dh nk close, maka mengamuk la bdk berdua tu sbb xpuas main... kami mmg sure xbeli ape2 pun, g IKEA, g mkn je la..hihi...

Jgn xcaya, lps g IKEA kami g satu tmpt lagi..hik..hik..hik... bersambung part 3 lak yer...

JJCS - Day 3 Part 3- Tutti Fruitti

Tarraa.... baca tajuk pun dah kami g mana lak kan....
Tempat ni mmg salah satu dlm list mama jugak, setelah baca di blog Ana..hihi.. pastu hubby ckp "sume ni mesti baca lat blog Ans Suzana kan?" hehehe... mama ckp "ha..sape yg kenalkan blog Ana tu kat mama? So jgn salahkan mama yer..."

Sebelum parking kt IKEA tu, saya dah ternmpk Tutti Fruitti ni, so mmg dh set mind, lps g IKEA nk singah mkn aiskrim yogurt kt sini... Kali ni kali berjalan mmg spend tuk mkn la byk... tuk beli2 xde pe pun.. kami xbeli ape2 pun.. mmg planned nk spend time together, mkn2, tgk wayang... jln2... tu jer...

so kita layan gmbr k...

 Frozen yogurt ni berasaskan buah-buahan, so dia sht la... cuma sejuk la xsesuai ngn bdk2 yg batuk...

 mama dan heroes....

 Ini kaunter nyer, xde pelayan, leh curik jer ni...hihi...

 ini la gmbr kedainya, gelap skt la kan... kedai ni dlm th The Curve, opposite IKEA...

 amboi abang... suka nor ler dpt mkn aiskrim..siap nk tambah tu... xde nyer mama nk kasi tmbh k... hihi..


 ini la aiskrim mama, share ngn papa la....actually cuma nk rasa sbb masing2 dh kenyang so xde la nk mkn byk2 sgt kan...

happy nyer la bdk berdua ni bila dh dpt mkn aiskrim.... mau nyer xhappy kan...

Ok la, so far..mama dan heroes happy dpt berjalan2 w/pun waktu mlm jer, siang boring habis sbb papa g kerja, mama mati kutu la nk berjln mane2, kene pulak melayan kerenah bdk berdua tu lagi la buatkan mama hot...

Ape2 pun tQ so much to papa...hehehe... tgk Day seterusnya yer...tQ pada sudi baca... kepada yg bosan membacanya, maaf dan xperlu ikuti lagi kisah seterusnya...ini sekadar sharing...

See next entry...

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers