Click here to Shopping at

Wednesday, March 23, 2011

Cara Mengejutkan Amirul Bangun Tido Pagi2

Ini adalah rutin yg mama xsuka nk buat tau...susah tau nk ngejutkan diorg ni bgun tido... lebih2 lagi si adik, maklum la bdk bru 2 thun di suruh bgun se awal 7pagi... emmm.. bapak budak pun liat nk bangun, inikan pulak si kecik ni, tp nak wat cm ner, itulah rutin korang, bangun mandi sbelum ke taska... mama rimas kalo adik g taska xmandi...

ini antara aksi2 diorg bila mama kejutkan diorg suh bangun g sekolah....


 ni buat2 xdgr mama kejutkan diorg, tergolek sana, tergolek sini..


 Pastu bila mama dh kemas sume bantal2, diorg cr sesama diorg nk jadikan bantal peluk... kalo x adik pegi ke abang, abang lak yg akan ke adik....huhu...sabar jer...

Pagi td mama sempat recordkan video kejut adik... ni alhamdulillah dia xnangis, sbb mama ikut jer kerenah dia, biasanya mama xde masa nk ikut kerenah dia lama2, kejut skali dua, kalo xbangun gak, mama terus angkat bwk g bilik air...hik..hik..hik..padan muka adik...

video

sebelum record ni dh 5 minit spend time tuk kejutkan dia ni, tmbh ni lagi almost 20min habiskan masa diwaktu pagi tuk kejutkan diorg ni tau, tu lum cmpur liat nk gosok gigi, liat nk mandi lagi...setiap pagi mama gaduh ngn diorg ni tau....riuh jer umh mak tok pagi2...hehehe....

happy watching...

No comments:

Post a Comment

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers