Click here to Shopping at

Thursday, January 12, 2012

Aku Blogger Baru 2012



KENAPA AKU BLOGGER BARU?

-Masih baru la berbanding HH
-Follower pun baru seciput...huhu
-Nuffnang lum leh redeem lagi...hehe




KENAPA BUAT BLOG???

Cabaran dr suami suh create blog... sbb si suami tau si isteri ni agak kelabu IT sket orgnya....ngeh..ngeh..ngeh... tapi well...cabaran disahut..gigih belajar nk wat blog tau...siap blanja mber lunch nk suh dia ajar buat blog....kah..kah..kah...pastu xtido malam duk edit blog page nk kasi menarik...gigih kan????

Tujuan asal buat blog sbb nk citer perihal dan perkembangan ank sbb si suami kerja jauh nun di tgh laut, lama lak tu skali pegi...jd dr blog ni la dia leh tgk gmbr dan video perkembangan ank2 dia, especially si isteri yg sentiasa mngembang.. wink2*

Skg dh ade tujuan lain la pulak...hahahaha.... meh tgk SINI.. tak kan tgk saja jer kot...hihi.. sempat lagi promote...




BLOGGER IDOLA???


jeles seyyy... tgk follower diorg ni, pastu xkedekut ilmu pasal blogging, si Mat tu pulak, xkedekut resepi, ribu2 resepi dlm blog dia tu... diorg ni mmg best...

8 comments:

  1. wah kak ida pasni leh la masak2 mcm2 hihi

    ReplyDelete
  2. selamat berbelog sis..

    salam kenal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam berkenalan Lia.... sama2 berblog k... :)

      Delete
  3. Syafisyifa;hahaha....bila nk masak nye pun xtau...hehe

    ReplyDelete
  4. "...Ayam golek dapur Zanussi..." :)

    ReplyDelete
  5. Rashiddin: ehem..ehem... tgu dapur baru Rubine la pulak bole? hehehe...

    ReplyDelete
  6. hai..saya blogger baru..saya dah follow dah..boleh balik x?ni blog saya mimihannahstory98.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. shami.... thanks...okes akk will follow u... :)

      Delete

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers