Click here to Shopping at

Wednesday, February 29, 2012

Operate lutut kat KMC -episod 2

aslkm... sorry lama benor baru buat sambungan story ni kan...hehe...busy... semalam jumpa SV.. hah ambik ko bertubi2 soalan dia...


"bila nk start eksperimen?"

"bila nk buat 1st assessment, defend proposal?"


soalan pendek dan simple tapi kesannya mendalam cucuk jantung bagi org yg mmg progressnya amat slow... so hr ni baru siapkan batch pertama tuk raw material dan dan amik alat radas kat store, tgal lagi nk baca jurnal tuk finalised method....emmm... curi peluan buat entry jap...hihi...

Okay, sambungan citer sebelum ni...

Kritikal ke tdk minor operation tersebut xtau la nk ukur, tapi sampai2 jer kat bilik nya, tgk dia terbaring tido, nmpk sgt org sedang tahan sakit....pastu 2, 2 kepala lutut berbalut bersambung pulak ngn tong ais tuk cover bengkak sbb operation tu (sorry xde gmbr, so korang bygkan je la yer...hihi) tapi sedih sgt tgk, menitik jugak air mata mama setitik dua, di usap2 rambut hero veteran tu, xsedar langsung dia...emm tu la... igtkan xsakit sgt kan??? ye la minor operation je pun, bukan doktor belah pun kepala lutut, tebuk jer...jer????? hehehe...

"papa..papa...papa ok? sakit x?" 

di kejutnya hero veteran tu, pastu tny pulak soalan tu... sesuai ker??? ahh... xtau nk tnya ape sbb dia xpernah sakit, xpernah berada dlm situasi tu... dia slalu happy jer, sihat selalu..alhamdulillah...

"emm...ok la" 

jawabnya sambil berkerut dahi... kesian...

"papa dah mkn lum?"  

ishh tnya pulak, dh org tu kirim beli ns td kan... ye la, kot2 dh mkn nurse suapkan...hah???? nurse suapkan....oh tdkkkkkkkkk.... mmg tdk pun hihihi..... risau gak sbb dia mmg xleh gerak langsung terbaring jer, sbb dua dua lutut kne operate.... so nurse la tmpt dia mngadukan.... risau tak? risau tak?? nurse comel2 lak tu...hehe....hah...tau takut....hihi... sape xsyg laki oi....w/pun xensem, tetap menawan hati mama....aicehh......wink2..


"papa lum makan, tgu mama suap la, dah lapor dah ni"



"ha..yela2....meh mama suap"

pastu bermula la episod suap menyuap...tetttttttt..... dah sampai situ jer dulu, nk smbung baca jurnal lak k....

2 comments:

  1. wah romantiklahh...suka kite dengar...hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe.... org tua romantik, geli la pulak kan...hahaha

    ReplyDelete

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers