Click here to Shopping at

Wednesday, May 18, 2011

Apabila Iron Man VS Ben 10

Ini la sebahagian yg mama sempat rakamkan... kejadian ini mmg kerap berlaku, tapi mama malas melayan diorg... tapi kebetulan pulak hari ni, hp berada di tgn, so mama rekod la aktiviti kegemaran diorg ni....opss lupa, kejadian mmg kerap berlaku, tapi tdk pernah berlaku apabila dgn kehadiran papa diorg... makanya papa diorg ni xpernah tgk kejadian ni secara live lagi la... 

xpe la pa, ni ha.. mama tolong rekodkan tuk tontonan papa tersayang... pls bersedia to watch it k... ini hanya sebahgian dr aksinya....

video

Di akhir perlawanan ini, Ben 10 kalah... Iron Man lak dapat hadiah 'pancake' dr mama....hihihi...

Actually, awal2 tu diorg lawan2, lawan2 not mean gaduh sbb sama2 suka.. tp at the end jd gaduh sbb BEN 10 xnk main dah, Iron Man nak main lagi...hehehe..

Ini baru 2org, kalo yg bakal keluar ni pun hero, maka korang bayangkan la 2thn akan dtg cmner kejadian nya nnt...

4 comments:

  1. ok la tu klu yg bakal keluar tu pun hero gak.. tak yah susah2 jauh2 nk carik besan, g kt alin jer.. hahahaha...

    ReplyDelete
  2. LUNA; Alin pun takut nk bermenantukan Iron Man ngn Ben 10 ni....huhu

    ReplyDelete
  3. I tahu kenapa Abg nangis. Haziq punya last move tu I suspect ada 'cubitan bisa'.. macam yg biasa dia buat laa... what say you...??

    ReplyDelete
  4. emmm... i think so... as usual... muka selamba jer, tp tgn "bekerja"...

    ReplyDelete

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers