Click here to Shopping at

Tuesday, February 1, 2011

Aktiviti my heroes di petang weekend

xde mende nk citer..layan gambar jer la... budak berdua ni tolong sapu laman umh mak tok... abang rajin betul sapu sampai bersih... adek lagi rajin, bila dah bersih.. dia tuang semula daun2 dlm bakul sampah sbb xde mende dia nk sapu so tuang, then dia repeat lagi sapu.... rajin dan bijak tul si adik ni kan??

 mula2 dah siap bersih dah abang sapu.... tp tgk la tu terkial2 abang, maklum la penyapu lagi tinggi dr tuannyer..hehe..

 elok2 lak dia tuang semula sampah ni, mama igt dia nk angkat bwk g mana....ish..ish..

 adik ckp..."ha.. baru la ade daun adek nk sapu..."

 ni bukan sapu dh ni... ni kacau sepah nama dia...

 ni baru la tul sapu... kalo cm ni, mama dh boel goyang kaki...hehehe..

 rajin my hero sorang ni...

 yang ni lagi rajin.... tp blur lak gmbr ni..


ni lagi la terlebih rajin...huhu...

rajin kan my heroes, so sape ade ank dara yg cute tu bole la kita berbesan yer... konfem dpt menantu rajin ni... hehe promote anak teruna la pulak...ape2 aje la...

2 comments:

  1. memang terlebih rajin si adik ni he2

    ReplyDelete
  2. auntie Tiqah pun kene rajin cm adik jugak yer... :)

    ReplyDelete

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers