Click here to Shopping at

Monday, April 4, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

Jom kawan2 sume kita join GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL dengan blogger glamour lg hensem kita ni, sape lagi kalo bukan BEN ASHAARI....



I mmg dh lama jd follower dia, 1st time tgk blog dia mmg sgt terkezutttttttt tgk bilangan follower cecah 10K (last month kot...) dia ni mmg slalu up date blog dia, and cite2 dia short but nice, so since that, I mmg jd silent reader dia yg setia ler... kadang2 komen jugak...hihihi...

Ape2 pun tQ to my pren PEMILIK BLOG TULANG IKAN, sbb post kt FB saya pasal segmen ni...


SEGMEN ini BERMULA dari 3/4/2011 jam 5 petang hingga 5/4/2011 tepat jam 5 petang. So u all, jgn lambat k, RUGI....

Cm ne nk join segmen ni, u all tgk kat SINI terus la...

Ok, selamat join sume.... 

11 comments:

  1. yeaaaa mama ida sudah muncul kembali! :))))

    ReplyDelete
  2. lalalalalalala... sy sdg dtg mnyibuk!

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot! :P

    http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  4. bsiq; selamat berkenalan jugak... visit ur blog already..

    Tulang ikan: penat oooo..... tp buah ht i, dpt MC 3hr...hehehe.. sronok...

    Luna: slalu2 la jenguk sini yer....

    ReplyDelete
  5. Haii..lewat sikit singgah blog comel kamu, bas taknak berenti tadi, terpaksa naik ERL pulak...tapiiii tak nampak pun Bang ben kat dalam tu..(tipu jerr)

    Heyyyy...kite satu group tauuuu..
    Jom salam-salam

    i m follower no 17, yeaaa

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan....kita 1 group...jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    ReplyDelete
  8. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. hey hey hey..wewwiittt~ gegar dr group 10 =)

    ReplyDelete
  10. salam kenal... follow + gegar.

    http://www.etiey.com

    ReplyDelete
  11. Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

    Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers