Click here to Shopping at

Friday, April 8, 2011

Org Nk JADI Kaya Je Baca Entry Ini. OK?

Syabas... korang sume ni mmg nak jadi kaya... lebih2 lagi org yg menulis entry kan? hahaha.... aku nk share selain nuffnang, blogger boleh buat iklan lain jugak iaitu HeartBeat... kalo ade yg dah tau, bagus la... maklum la saya br tahu..hihi.. tu pun setelah baca blog my fren Puan dd Hasnidar...

HB ni cm nuffnang jugak, register than tampal iklan2 dia kt blog kita... utk keterangan lanjut dan tutorial korang klik SINI je la yer...citer panjang pun xguna...hehehe..padahal malas...

Ok la, selamat menjadi orang kaya, dah kaya nnt jgn lupa share2 la sket yer...

2 comments:

  1. ehh.nama ai ada kat sini ye.haha.
    promote!promote!

    ReplyDelete
  2. aku kan mmg suka promote kawan2...hihi...

    ReplyDelete

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers