Click here to Shopping at

Tuesday, April 12, 2011

ReMotE AsTro...

 kepada sape2 yg tdk mengenali ini la Remote Astro confirm yg x ori...hahaha... cerita disebaliknya..  mama br beli remote astro setelah seminggu duk umh sewa susah benor nk tukar channel sbb xde remote...lebih2 lg channel cartoon 613, 614, 615... kalo tgh tgk TV3 nk tukar tgk cartoon, byk kene tekan ooo.... 
  bukan itu sgt nk diceritanya tapi diolog bersama my hero pasal remote ni...sabar je la yer...

"Abang...taraa..." sambil tunjukkan remote yg mama br beli, then mama test3x..emmm...ok... terus tekan dgn mudahnya channel 613... 

"emm... best la mama beli remote...good girl la mama ni... sayang la mama..." 
hamboi2 puji melangit mama dia sbb sebelum ni dia xleh tukar channel cartoon sendri, skg happy la sbb dah ade remote..leh tukar ikut suka ahti dia ajer kan...

ni ha... mama suh dia amik gmbr remote (sbb tu gmbr kelabu je ye).. dia sebok nk amik gmbr citer cartoon ni.. so mama tepek gak la hasil seni photography ank mama ni yer...ihiks..

itu ajer nk citernya...layan next entry la pulak nnt yer... mama ade beli menan tuk bdk berdua ni tau, maklum la mama kan mmg kede kalo bab beli2 menan ni...hihi... beli makanan or buku2 xpe...tp semalam mama baik hati belikan menan itu pun sbb clearance stock, dpt separuh harga, kalo x, lum tentu mama beli yer...hahahaha.... mama mmg kede...

1 comment:

Iklan jap... :)

Papa & Mama

Daisypath Anniversary tickers

My 1st hero

Lilypie Kids Birthday tickers

My 2nd hero

Lilypie Third Birthday tickers

My 1st heroin

Lilypie First Birthday tickers